Kinderpostzegelactie 2019

25 september t/m 2 oktober

Je kunt een wereld van verschil maken

Dichtbij ieder kind

Kinderpostzegels staat dichtbij ieder kind. Ieder jaar lopen 160.000 schoolkinderen in hun eigen wijk om geld op de halen voor kinderen die wel een extra steuntje kunnen gebruiken. Dit jaar willen we een deel van het opgehaalde geld inzetten voor kinderen die geen veilig thuis hebben. Bijvoorbeeld voor kinderen die wonen in een daklozenopvang. Met het door jullie opgehaalde geld kunnen we bijvoorbeeld de Warm Welkom Tas ontwikkelen.

Lokaal Besteden

“ Ik vind het zo fijn om iemand uit mijn eigen klas te kunnen helpen met de Kinderpostzegelactie” aldus Roos (10) van de Tweemaster in Enkhuizen.  Sinds vorig jaar is Kinderpostzegels begonnen met Lokaal Besteden, de mogelijkheid om een project in de buurt te steunen. Met Lokaal Besteden kun je een project in je eigen stad, dorp of wijk helpen. Een project dichtbij: voor kinderen die wel een extra steuntje kunnen gebruiken. Een project dichtbij kiezen kan vanaf medio mei 2019. Lees meer.

Je kunt je actie zelf samenstellen

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, heb je dit jaar de mogelijkheid om je eigen actie samen te stellen. Hierin zijn 2 opties; Standaard of Alleen papier. Bij Alleen Papier kies je voor papieren bestelformulieren en eventueel filmpjes. Het Standaard Pakket kun je aanvullen met de bestel-app, het missiespel en de onlineverkoopsite. De keuze is aan jou en de leerlingen. Zo heeft iedereen een actie die helemaal aansluit bij zijn of haar wensen! Keuze voor het soort actie kan vanaf medio mei 2019.

Ik meld mij aan