Elke dag kijken: de Wind Mee Show

Kijk vanaf donderdag 29 september elke dag naar de Wind Mee Show. Daarin krijgen jullie in 5 minuten een update van jullie score, uitleg van de nieuwe groepschallenge en een slimme tip. Mis het niet!

Het goede doel

Geef kinderen wind mee! Dat is het doel van de Kinderpostzegelactie 2022. Maar hoe doe je dat? En wat betekent het precies? Door omstandigheden thuis hebben sommige kinderen veel aan hun hoofd, waardoor ze zich niet goed kunnen concentreren op school. Wij vinden het niet eerlijk dat sommige kinderen alle kansen krijgen en anderen niet. Samen met duizenden andere kinderen in Nederland ga jij een week lang op pad tijdens de Kinderpostzegelactie om zoveel mogelijk geld in te zamelen. 

Verkopen, hoe doe je dat?

Oké, je gaat dus zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel. Om dat voor elkaar te krijgen kun je verkopen ophalen. Daar zijn verschillende manieren voor, maar een ding is zeker: je verkoopmap is in de actieweek week jouw beste vriend! Je kunt de QR code laten scannen, het formulier laten invullen of je persoonlijke verkooplinkje delen . Hier lees je alles over het verkopen en ook welke producten je allemaal kunt verkopen. Als je inlogt op Mijn Actie kun je je verkopen bekijken en bijhouden. 

Power Jumper spelen!

Na al het verkopen kun je even ontspannen door de online game Power Jumper te spelen. Hoe meer verkopen je doet, hoe meer power-ups je verdient om het spel makkelijker te kunnen spelen. Speel met je hele groep, zodat jullie alle medailles winnen en kans maken op een superprijs.

Enne… kijk elke dag met je klas naar de Wind Mee Show om te zien welke medailles jullie gewonnen hebben!

Win een superprijs!

Je haalt niet alleen heel veel geld op voor het goede doel, er is nog een extra reden om goed je best te doen met verkopen! Samen met je groep maak je namelijk kans op een leuk tripje. Zo maken jullie kans op een schoolreis naar het NEMO Science Museum óf een schoolreisje naar keuze.