Samen ruim 9 miljoen opgehaald!

De opbrengst van de Kinderpostzegelactie 2022 is bekend: samen hebben we € 9.046.765 opgehaald. Een geweldig bedrag waarmee we heel veel kinderen kunnen helpen. En daarvoor willen we jou en je groep heel hartelijk bedanken. Zonder jullie was dit niet gelukt!

Het geld gaat naar projecten die kinderen ‘wind mee’ geven. Zoals Move Maatje, School’s Cool en Playing for Success. Wie weet zit er een project bij waar je een leerling voor wilt aanmelden – zeker doen!

Er komt een verrassing aan

Omdat we zo blij zijn met jullie, komt er nog een verrassing aan. Jullie krijgen binnenkort een mooi pakket met daarin o.a. de speciale Donald Duck buienposter, met daarop 70 verschillende emoties. Deze kun jij als leerkracht gebruiken om met de kinderen meer te ontdekken over emoties. Hoe dat werkt? Lees hier de handleiding en ga meteen aan de slag – wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen hun emoties goed begrijpen. Ook dat geeft kinderen wind mee!

online masterclass

Voor jou als leerkracht hebben we nóg iets moois. Je kunt gratis een online masterclass volgen: ‘Praten lucht op’ van de Kindertelefoon. Daarin leer je hoe je oplossingsgericht met een kind in gesprek kunt gaan. Je ontvangt binnenkort een uitnodiging per e-mail.