Hier doen we het voor!

Geef kinderen wind mee
Ieder kind met een vrij hoofd naar school

Steeds meer kinderen staan mentaal onder druk. Ze hebben zo veel zorgen aan hun hoofd dat ze vastlopen op school. Concentreren lukt niet meer, het zelfvertrouwen krijgt een knauw en prestaties zakken in. Het lukt ze niet het beste uit zichzelf te halen.

De oorzaken daarvoor zijn divers. De gevolgen van de pandemie en de snel veranderende wereld spelen een rol. Maar ook de persoonlijke situatie van kinderen is van invloed, zoals armoede of ouders met ernstige problemen. Als een kind dan ook nog eens weinig steun krijgt in de omgeving, kan de situatie heel nijpend worden.

Kinderpostzegels geeft kinderen wind mee en maakt het mogelijk dat zij hun ontwikkeling weer goed oppakken. Dat doen we niet alleen, maar samen met tienduizenden kinderen. Want kinderen willen elkáár helpen. Dankzij hun onstuitbare energie maken we bijzondere impact.

Onze projecten

Ieder kind is anders en heeft dus iets anders nodig om weer met een vrij hoofd naar school te gaan. De een is gebaat bij een maatje of persoonlijke coach, de ander heeft meer aan een training voor zelfvertrouwen en motivatie. Daarom bieden we verschillende prikkelende projecten aan.

Een donatie maakt nóg meer impact

Voor onze projecten is geld nodig. Daarom gaan de kinderen met kinderpostzegels en andere leuke producten langs de deuren. Maar wist je dat eenmalige donaties ook van harte welkom zijn? Donaties zorgen zelfs voor méér impact, want Kinderpostzegels maakt geen kosten voor de producten en de afhandeling. Goed om te bespreken in de groep!

Deze donaties staan op de verkoopmap

  • 5 euro: bijdrage aan Doeboek voor versterken persoonlijkheid. Dit Doeboek helpt een kind om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.
  • 15 euro: bijdrage aan Cursus zelfvertrouwen. Met deze cursus versterkt een kind zijn sociaal-emotionele vaardigheden.
  • 10 euro: bijdrage aan Sessie met een steunfiguur. Een kind dat een steunfiguur in zijn omgeving mist, krijgt steun van een persoonlijke mentor.
Alles digitaal

Leuker, makkelijker en meer impact!

Verkopen met QR-codes, de vorderingen volgen op deze website en een leuke online game: de Kinderpostzegelactie gaat (bijna) helemaal digitaal. Omdat het leuker en makkelijker is. En het levert onder de streep ook nog eens meer op.