Cadeau voor jouw groep

Kinderpostzegels Breinspel

Iedere groep die heeft meegedaan aan de kinderpostzegelactie 2023 krijgt in het najaar een uniek cadeau: het Kinderpostzegels Breinspel. Daarmee laat je ieder kind meedoen, óók alle leerlingen in jouw groep.
Cadeau voor jouw groep

Het Kinderpostzegels Breinspel daagt jullie uit om meer te leren over het brein en over omgaan met stress. Daar horen oefeningen bij die goed zijn voor het brein. Gaan jullie de challenges aan? Hang de poster op in de klas en de rest wijst zich vanzelf.

Het Kinderpostzegels Breinspel past perfect bij het werk dat Kinderpostzegels voor kinderen doet. Want wist je dat Kinderpostzegels 365 dagen per jaar kinderen steunt en hen meer veerkracht en zelfvertrouwen geeft? Bijvoorbeeld met de Breinbijsluiter. Dat is een site met filmpjes en informatie over het brein, stress, ingrijpende jeugdervaringen en veerkrachtig zijn.

Met het Kinderpostzegels Breinspel geven we een interactieve en speelse draai aan de Breinbijsluiter en maken we de informatie ook voor jouw leerlingen toegankelijk. Niet voor niets zeggen we: laat ieder kind meedoen!

De Breinbijsluiter is een samenwerking van Kinderpostzegels, De Gezonde Generatie en Augeo.

Het Kinderpostzegels Breinspel is ontwikkeld door Kinderpostzegels en Leer- & Veerkracht.