leuker, makkelijker en meer impact

Alles digitaal

Verkopen met QR-codes, je vorderingen online volgen en een spannende game: de Kinderpostzegelactie gaat (bijna) helemaal digitaal. Omdat het leuker en makkelijker is. En het levert onder de streep ook nog eens meer op.
Digitaal = leuk

Het leuke van digitaal is dat jij en je groep alles zelf kunnen volgen op deze website. Iedere dag is er de Wind Mee Show om samen naar te kijken, met daarin jullie resultaten en leuke tips. De leerlingen kunnen hun eigen vorderingen ook volgen via ‘Mijn Actie’ op deze website. Verder spelen de leerlingen de leuke online game Power Jumper, als beloning voor hun inzet. Zo is de actieweek echt een gezamenlijke beleving.

Digitaal = makkelijk

De digitale werkwijze is voor iedereen makkelijker: voor leerlingen, kopers en voor jou als leerkracht. Kopen en verkopen via de QR-code gaat veilig, snel en is minder foutgevoelig. De bestellingen worden meteen verwerkt, dus kopers hebben hun aankoop sneller in huis. Voor mensen die niet digitaal kunnen of willen bestellen, zijn er nog papieren bestelformulieren. Maar die raken nog wel eens kwijt of regenen nat. Zonde! Nog los van het feit dat jij die formulieren moet verzamelen en retourneren. Met de QR-code heb je daar allemaal geen omkijken meer naar.

Digitaal = impact

Digitale bestellingen leveren onder de streep méér op voor de kinderen die het nodig hebben. Het verzenden, uitlezen en verwerken van bestelformulieren kost immers tijd en geld. Bovendien sluipen er vaker foutjes in, waardoor bestellingen gecorrigeerd moeten worden. Ook dat brengt kosten met zich mee. We willen graag samen met jullie zoveel mogelijk kinderen helpen – de digitale aanpak helpt daarbij.