Speel mee

in de online game

Speciaal voor alle groepen die meedoen aan de Kinderpostzegelactie hebben we iets leuks: de online game Power Jumper. Want als je je inzet voor een ander, verdien je wel een beloning!
Medailles winnen!

verkopen + spelen + challenges doen = medailles winnen

Samen spelen
De leerlingen spelen de game individueel én met hun klasgenoten. Elke dag worden de individuele high-scores bij elkaar opgeteld. Hoe hoger de score van de groep als geheel, hoe meer medailles de groep verdient. En daarmee maakt de groep uiteindelijk kans op een schoolreis naar NEMO Science Museum in Amsterdam.

Digitale verkopen voor power-ups
Als leerlingen iets digitaal verkopen, krijgen ze power-ups in de game. Daarmee wordt het makkelijker een hoge score te halen. Een power-up is bijvoorbeeld een ‘superkracht’ of een punten-verdubbelaar. Hoe meer je verkoopt, hoe meer power-ups je krijgt. Let op, digitale verkopen haal je op met de QR-code of het persoonlijke verkooplinkje. 

Doe de groepschallenges
De groep kan ook medailles verdienen door mee te doen aan spannende uitdagingen: de groepschallenges. Elke dag is er een nieuwe challenge.

Wind Mee Show
Iedere dag worden de medailles van de groep en de nieuwe challenge gepresenteerd in de Wind Mee show. Kijken dus!

7x schoolreis NEMO
Aan het einde van de actieweek kijken we welke zeven groepen de meeste medailles hebben verzameld (bij gelijke scores wordt geloot). Zij winnen een schoolreis naar NEMO Science Museum in Amsterdam. 

De game duurt ongeveer 2 minuten per keer. De leerlingen kunnen spelen tussen 09.00 en 21.00 uur. Laat de leerlingen overleggen met hun ouders/verzorgers wanneer en hoe lang ze mogen spelen.

Ontwikkeld door Studio Kloek

De Wind Mee show en de game Power Jumper zijn een concept en productie van Studio Kloek in opdracht van Kinderpostzegels.

Videoproductie en regie: crazychickenfilm
Acteurs: Sergio IJssel, Levyn van Schagen en Sophie Verhoeven
Camera Hans Bouma, geluid Mike van der Sluijs, WOTH muziek en geluid, Soundary