Waar wacht je nog op?

Meld jouw groep aan!

Waarom je jouw groep moet aanmelden om mee te doen met de Kinderpostzegelactie van 28 september t/m 5 oktober 2022? Nou, hierom!
9 redenen om met je groep mee te doen

Het is leuk
Het begint al in de klas: de Kinderpostzegelactie komt eraan! De spanning stijgt naarmate de startdatum dichterbij komt. En dan is het eindelijk zover: de kinderen mogen langs de deuren. Samen hebben ze grootste lol en onderling heerst een gezonde competitie, want: hoeveel heb jij al verkocht?

Doe iets voor een ander
Het voelt goed om iets te doen voor een ander die het hard nodig heeft. Elke leerling en elke school die meedoet maakt een groot verschil in het leven van een ander kind. Samen geven we kinderen de kans op een betere toekomst.

Iedereen kan winnen
Het maakt niet uit of er veel of weinig kinderen in de klas zitten, waar een school staat, en of er wel of niet superfanatiek wordt meegedaan: alle groepen die meedoen aan de Kinderpostzegelactie maken kans op toffe prijzen.

Kinderen leren er iets van
Wat is de beste verkooptechniek? Hoe ga je samen op pad om te verkopen? Tijdens de Kinderpostzegelactie brengen kinderen een lesje ondernemerschap, burgerschap en samenwerken gelijk in de praktijk.

Heel Nederland komt in actie
Tijdens de Kinderpostzegelactie gaan meer dan 125.000 kinderen uit alle hoeken van het land tegelijk langs de deuren om iets goed te doen voor een ander. Ze dragen bij aan een oer-Hollandse traditie, die zelfs immaterieel cultureel erfgoed is. Te gek!

Sociaal in de buurt
Kinderen leren hun buurt op een superleuke manier kennen. Ze worden bewust van de wijk en maken een praatje met buurtgenoten van alle leeftijden.

Het is makkelijk
We begrijpen dat je niet op extra werk zit te wachten. Daarom krijg je van ons informatie en benodigdheden hapklaar, zodat je direct met de groep aan de slag kunt. Tip! Het kan ook fijn zijn om de hulp van een vrijwilliger in te schakelen. Lees er hier meer over

Veilig op pad
Het meedoen aan de Kinderpostzegelactie is hartstikke veilig. Kinderen hoeven niet met geld over straat: het bestellen kan namelijk volledig digitaal.

Waar wacht je nog op? Doe ook met jouw groep mee aan de Kinderpostzegelactie 2022. Meld je aan.