Superkrachten

voor je hoofd

Iedere deelgenomen groep ontvangt een speciale Dylan Haegens editie van het boek ‘Superkrachten voor je hoofd’ van Wouter de Jong, inclusief de bijbehorende Superkrachten-klassenchallenge met klassenposter.
Geef meer kracht

Het thema van de Kinderpostzegelactie 2021 is ‘Geef meer kracht’. De coronacrisis heeft een ingrijpend effect gehad op de levens van alle anderhalf miljoen basisschoolkinderen in Nederland. Kinderpostzegels helpt kinderen om beter uit deze crisis te komen. Veerkracht is daarbij een belangrijke ‘superkracht’ om met tegenslagen om te gaan. Mede daarom krijgt iedere groep die aan de actie heeft deelgenomen een speciale Dylan Haegens editie van het boek ‘Superkrachten voor je hoofd’ van Wouter de Jong, inclusief de bijbehorende Superkrachten-klassenchallenge met klassenposter. Leerlingen trainen en ontdekken op eigen wijze hun superkrachten, bijvoorbeeld vaardigheden die de kinderen helpen bij het ‘temmen’ van de drukte in hun hoofd en het bewust ‘richten’ van positieve aandacht. 

Zoals Wouter de Jong zelf zegt: “Een gezondere samenleving begint met een gezonde geest: als we de jonge generatie leren anders naar de wereld te kijken, verandert de wereld. Daarom is het zo belangrijk dat we kinderen op school ook de gebruiksaanwijzing van hun eigen hoofd leren."

Heb je vragen over het boek? Neem contact met ons op.